Download jouw datadone brochure

We laten jou zien hoe betrouwbare datasets én een geschikt development-team zorgen voor de beste optimalisaties in jouw bedrijf. Download de brochure en ontvang deze direct in je mail.

Download nu jouw brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zij vertrouwen al op datadone

“Dankzij de koppeling van datadone kan de BI-tool bij de data uit ons systeem. Ik zie nu in één keer de de arbeidskosten, de productkosten en het rendement van onze winkels. Zo weet ik waar de inkoop of bezetting beter kan.”
Bas van Wijngaarden | Financiële man bij SushiPoint
“Door de datasets van datadone komt onze data tot leven. Een grafiek maakt data visueel en dus tastbaar. Daarnaast combineren we nu eenvoudig data uit meerdere systemen. Hierdoor zitten we simpelweg korter op de bal.”
Yvonne Steegh | Datamanagement bij Aeternus
“Door de dashboards van Forque en de datasets van datadone hebben we nu realtime inzicht. Dagelijks zien we nieuwe cijfers. Van de dag, maar ook prognoses voor de komende weken en maanden. Daarmee kunnen we snel en gericht sturen.”
Arjan Nuijten | Operationeel manager bij Molenaar Badkamers
Previous
Next

Mis deze brochure niet:

datadone brochure open
datadone brochure

Klaar voor
de beste BI-inzichten?

Al jaren werk je met dat enorme Excel-bestand waarin je jouw inkoop-, verkoop- en personeelsadministratie bijhoudt. Eigenlijk zie je er al tegenop om ‘m te openen, laat staan om er handmatig je overzichten in te maken. Het blijft een droge opsomming van losstaande cijfers. Doordat je data uit diverse bronsystemen haalt, ontbreekt de onderlinge samenhang of missen er vaak gegevens. En systemen sluiten niet goed op elkaar aan. Daardoor krijg je niet alleen onvoldoende inzicht, soms is je data zelfs onbetrouwbaar. Jij wilt dit jaar daarom écht meer uit jouw data halen, om je bedrijfsprocessen te verbeteren. Dat begrijpen we.

Ontdek de oplossingen van datadone.