Get that datadone demo

Relax, pak een kop koffie en neem plaats achter je laptop. Eén van onze data specialisten vertelt je tijdens de demo alles wat je moet weten over datadone.

Vraag een gratis demo aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe de demo werkt:

Datadone verzorgt een demo in Microsoft Power BI. Tijdens de demo laten we zien hoe we  interne en externe databronnen in hapklare datasets voor jou klaarzetten. Daarnaast nemen we je mee in alle mogelijkheden van datadone. Onze demo is gratis! 

Na de demo benieuwd naar meer? Wij brengen je graag in contact met één van onze partners om de wensen en kpi’s te inventariseren voor een eigen maatwerk dashboard. 

demo man met computer

Haal jij alles uit jouw data?
Let’s get datadone.

Verbeterde data

Verbeterde data

Garbage in, garbage out. Een organisatie sturen aan de hand van data? Dat vraagt om data van de hoogste kwaliteit; van invoer tot uitvoer.

Elke bron en elk doel

Elke bron en elk doel

Datadone is in staat om elke bron te ontsluiten. Zo is alle noodzakelijke data beschikbaar voor de gewenste KPI’s en managementinformatie.

datawarehouse

Datawarehouse

Snel inzicht aan de hand van een overzichtelijk datawarehouse; datadone zorgt ervoor dat alle data gestructureerd op één plaats bewaard wordt.

24:7

24/7 Actueel

Slimme automatiseringen zorgen ervoor dat er snel resultaat wordt gerealiseerd. Door het dagelijks verversen van de data beschik jij altijd over de meest recente dataset.

Geen twijfel

Geen twijfel mogelijk

Door data integraal te onttrekken en bundelen is er maar één interpretatie denkbaar. Een moeilijke beslissing nemen? Door data is er geen twijfel meer mogelijk.

excel verledentijd

Excel verleden tijd

Door het koppelen van de databronnen via datadone aan een BI-tool is het handmatig exporteren van data naar Excel en verwerken tot managementinformatie niet meer nodig.