Haal alles uit jouw data

Datadone realiseert betrouwbare datasets waarmee jij kunt sturen.

Verbeterde datakwaliteit

Verbeterde datakwaliteit

Garbage in, garbage out. Een organisatie sturen aan de hand van data? Dat vraagt om data van de hoogste kwaliteit: van invoer tot uitvoer.

Bron

Elke bron en elk doel

Datadone is in staat om elke bron te ontsluiten. Zo is alle noodzakelijke data beschikbaar voor de gewenste KPI’s en managementinformatie.

Automatiseringen ETL

ETL Automatiseringen

In 24 uur zijn de eerste datasets al beschikbaar. Datadone realiseert snel resultaat door slimme ETL automatiseringen die constant worden verbeterd.

Ingebouwde modelleringsmethode

Ingebouwde modelleringsmethode

Datadone werkt aan de hand van ingebouwde modelleringsmethoden. Zo hebben we snel inzicht én kunnen we direct werken aan een datawarehouse.

Geschikt voor iedere BI tool

Geschikt voor iedere BI-tool

Microsoft’s Power BI, Qlik of Tableau? Het maakt niet uit wat jij gebruikt. Datadone levert datasets voor elke Business Intelligence tool.

Wil je meer zien van datadone?

Verbeterde datakwaliteit

Verbeterde datakwaliteit

De beschikbare data binnen organisaties laat vaak te wensen over. Het is onmogelijk om juiste beslissingen te nemen op basis van data die kwalitatief niet in orde is: garbage in, garbage out. Ruwe data heeft in de basis weinig waarde. Daarom helpen de specialisten van datadone om de ruwe datakwaliteit te verbeteren. Daarnaast adviseren we over de input van diverse bronsystemen. Zodat, op basis van deze data, uiteindelijk belangrijke beslissingen genomen kunnen worden. Samenvoegen, ontdubbelen, verbanden leggen en het verrijken van data zijn specialiteiten van datadone. Alles draagt uiteindelijk bij aan betrouwbare data van hoge kwaliteit.

Elke bron en elk doel

Datadone heeft momenteel al 20+ koppelingen met verschillende databronnen. Zo is alle noodzakelijke data beschikbaar voor de gewenste KPI’s en managementinformatie. Onze specialisten houden deze lijst up-to-date en breiden deze graag uit op verzoek en in overleg met klanten. Dit gebeurt voornamelijk op verzoek van onze partners uit ERP / HRM branches en de daaraan gekoppelde product partners. Staat jouw koppeling er nog niet tussen? Dan kunnen wij deze koppeling uiteraard toevoegen. Voor het bouwen van een nieuwe koppeling met een databron zal datadone geen extra kosten in rekening brengen, mits de koppeling voldoende marktpotentie heeft.

Verbeterde datakwaliteit
Automatiseringen ETL

ETL Automatiseringen

Met datadone kan elke organisatie data gedreven werken. Datadone bouwt voor elke klant een volledig geautomatiseerd datawarehouse in de cloud. Het datawarehouse maakt handwerk overbodig en beheert alles automatisch: van infrastructuur en optimalisatie tot beschikbaarheid en gegevensbescherming. Dit stelt organisaties in staat om zich te concentreren op het gebruik van data en niet op het beheer ervan. Binnen 24 uur levert datadone de eerste betrouwbare datasets op, zodat de BI-specialist snel aan de slag kan met de verwerking van de data in de BI-tool.

Ingebouwde modelleringsmethode

Datadone werkt aan de hand van ingebouwde modelleringsmethoden. Zo hebben we snel inzicht én kunnen we direct werken aan een datawarehouse. Datadone bouwt voor iedere klant en voor iedere bron een maatwerk datamodel. Hierdoor is het mogelijk om alle klantspecifieke velden en tabellen mee te leveren in de datasets. In het datamodel worden alle verbanden en onderlinge relaties gelegd die van belang zijn voor de visualisaties in de BI-tools. Door het datamodel niet in een specifieke BI-tool te bouwen, zijn de datasets te gebruiken voor elke BI-tool. De datasets worden aangeleverd in klant specifieke files of in een database.

Ingebouwde modelleringsmethode
Geschikt voor iedere BI tool

Geschikt voor iedere BI-tool

Datadone realiseert datasets van hoge kwaliteit, die geschikt zijn voor elke gangbare Business Intelligence software. Microsoft’s Power BI, Qlik of Tableau? Het maakt niet uit welke Power BI-tool je gebruikt, onze datasets zijn altijd geschikt. Om als eindklant een snelle start te kunnen maken met dashboards heeft datadone een aantal standaard dashboards ontwikkeld in Power BI. Ben je op zoek naar gepersonaliseerde dashboards, afgestemd op jouw behoeften? Dan staan de partners van datadone voor jou klaar om een geheel eigen dashboard te ontwikkelen. Let’s get your datadone!

Klaar voor de beste BI inzichten voor jouw bedrijf?

Vraag een gratis demo aan.

Datadone demo