Meet team datadone

Onze data consultants en developers brengen jouw bedrijf verder. Ons team zorgt voor betrouwbare oplossingen op maat, zo haal jij alles uit data én development.

Van ondersteuning tot ontwikkeling

That’s team datadone

Het team van datadone bestaat uit ervaren data consultants en developers. Onze professionals zetten zich dagelijks in om bestaande diensten nog beter te maken én nieuwe applicaties te ontwikkelen. Zij stellen data op een snelle én betaalbare manier aan jou beschikbaar en zorgen ervoor dat deze data wordt omgezet naar inzichtelijke dashboards, specifiek afgestemd op jouw organisatie. Met datadone is BI binnen handbereik voor ieder bedrijf, klein of groot. Ontmoet onze specialisten en let’s get your datadone.

Van ondersteuning tot ontwikkeling

Hier staat team datadone bekend om

24 uur

Binnen 24 uur betrouwbare datasets, gerealiseerd met data van meerdere interne en externe bronnen. Datasets waar jij beslissingen op kunt baseren.

bedrijfsprocessen

Wij begrijpen jouw processen. Daardoor kunnen we actief meedenken om deze te optimaliseren. Ingewikkelde vraagstukken? Niets is te gek voor onze technische en data consultants.

Nieuwe ontwikkelingen

We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en delen deze kennis. Daarnaast werken we aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties, specifiek voor onze klanten.

technische applicaties

De beste technische applicaties om processen te ondersteunen. Onze developers monitoren deze systemen en verrichten onderhoudswerkzaamheden. We adviseren over én bewaken nieuwe en bestaande implementaties.

Waarom team datadone nét even anders is?
Bekijk de video van onze hackathon 2021!

 

Maak kennis met onze data specialisten
Ontdek waar hun kwaliteiten liggen

DinandDinand

Dinand Rotman

Technisch Consultant

Door mijn jarenlange ervaring binnen de ICT-wereld ben ik een besluitvaardig, analytisch en pragmatisch persoon. Mijn passie gaat uit naar dataconversies en datawarehouse ETL problematieken. Mijn motto: een dag zonder data is voor mij een dag niet geleefd.
TimTim

Tim Smit

Technisch Consultant

Boven is onder en onder is boven, want flexibiliteit is in mijn werk heel belangrijk. Ik bouw gericht informatiesystemen, die in elke situatie toepasbaar zijn. Ik vind het interessant om economische gevolgen van een beslissing, binnen een organisatie, terug te zien in data.
ThijsThijs

Thijs Zwiers

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Daarom wacht ik niet tot het misgaat, maar analyseer en verbeter ik actief. Mijn oplossend vermogen komt in mijn functie daarom goed van pas. De continue stroom aan innovaties zorgen ervoor dat ik kan blijven groeien.
Stjepan StanićStjepan Stanić

Stjepan Stanić

Data Engineer

Gedreven door de passie voor data en nieuwe technologie, enabled Stjepan organisaties met slimme data oplossingen.
TomTom

Tom Klein Wassink

Business consultant

Als consultant ben ik ervan overtuigd dat de beste resultaten behaald worden door samen te werken. Door mee te bouwen aan gave rapportages en dashboards draag ik mijn steentje bij aan het succes van een onderneming. Ik deel mijn kennis van Power BI graag. Hiermee geef ik de klant handvaten om zelf ook gave rapportages en dashboards te bouwen.
RenateRenate

Renate van Lingen - Altena

Data engineer

Als echte perfectionist ben ik proactief én zet ik graag mijn tanden in een grote uitdaging. Het liefst heb ik het antwoord al voordat een klant de vraag stelt. Ik ben ervan overtuigd dat je altijd goed naar jezelf moet luisteren, zo ga je jezelf nooit voorbij. Je kunt me trouwens wakker maken voor mijn gezin en sushi. 😉

Maak kennis met onze developers
Ontdek waar hun kwaliteiten liggen

ArneArne

Arne Bakker

Product Manager

Eenvoudige oplossingen vinden voor uitdagende problemen, daar ligt mijn kracht. Met mijn kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT – gecombineerd met een scheut creativiteit – bied ik pragmatische oplossingen voor problemen. Bij klanten verbind ik informatie over mensen, processen en systemen om tot concrete verbeteringen te komen.
HerbertHerbert

Herbert te Lintelo

Manager Operations

Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam binnen de ICT-wereld. In mijn ogen is meegaan met de tijd, zorgen voor tevreden klanten, samen ontwikkelen en het neerzetten van een roadmap essentieel. Door altijd op de scheidslijn business, techniek en aansturing te zitten, ben ik het koppelstuk tussen de klant en implementatie.
MarkMark

Mark Meulekamp

Development Manager

Na mijn studie Elektrotechniek heb ik bij bedrijven ervaringen opgedaan als ontwikkelaar. Door een goede architectuur zorg ik ervoor dat systemen op de juiste manier werken en bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Mijn werk voer ik uit met oog voor detail; dat is terug te zien bij mijn baan én in mijn vrije tijd waar ik graag meubels maak van hardhout.
IngeInge
Inge Leemkuil - Lanting
Software Developer
Met meerdere jaren ervaring in de IT en een achtergrond in de psychologie, houd ik mij graag bezig met het ontwikkelen van klantgerichte software. Door mijn analytische blik en door te luisteren naar de wensen van de klant, ben ik gedreven om goede software te bouwen met jou als eindgebruiker als uitgangspunt.
JohanJohan

Johan van Dijke

Software developer

In mijn ogen is niets onmogelijk. Ik zoek altijd de vraag achter de vraag, zo maak ik wat een klant écht wil en niet simpelweg wat iemand vraagt. Ik krijg veel energie van het bedenken van nieuwe, generieke software- of service-oplossingen. In mijn werk behoud ik graag het totaaloverzicht.

Maak kennis met ons management
Ontdek waar hun kwaliteiten liggen

NoelNoel

Noël Pepermans

Salesmanager - Partner

Mijn expertise ligt in het analyseren van de processen en daar het juiste advies bij te geven. Ben je op zoek naar iemand met kennis van processen, een tikje direct maar altijd op zoek naar het juiste advies en die tevens NEE durft te zeggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
SybrenSybren

Sybren Westerink

Directeur - Partner

In combinatie met een pragmatische en doelgerichte aanpak ben ik in staat om op korte termijn resultaten te boeken, wat al meerdere keren is bewezen. Met name word ik getriggerd door projecten waarvan anderen zeggen dat ze op inhoud of tijdlijn onmogelijk realiseerbaar zijn. Eerlijk en oprecht advies is wat er van mij verwacht kan worden.

Datadone certificeringen

Doordat we met bedrijfs- en privacygevoelige data werken, is het voor ons vanzelfsprekend dat we dit op een veilige manier doen. Datadone garandeert dit door onze certificeringen en keurmerken.

ISO 27001 Certificering | Complete Informatiebeveiliging‎

ISO 27001-2017 RVA
Datadone certificeringen

Nieuws en blogs van datadone

Data processing: van ruwe data, tot hapklare informatie

Data processing: van ruwe data, tot hapklare informatie

Wat komt er bij data processing kijken? In deze blog nemen we je mee in de 6 stappen van data…
Een demonstratie van datamigratie

Een demonstratie van datamigratie

Stroomlijn jouw datamigratie! In deze blog leren we je meer over datamigratie en geven we je handige handvatten om jouw…
Data opschonen bespaart tijd, geld en stress

Data opschonen bespaart tijd, geld en stress

Data opschonen is bij business intelligence cruciaal. Het zorgt dat jij geen keuzes maakt gebaseerd op foutieve data. Wat tijd,…

Kom met datadone in contact.
We drinken graag een kop koffie met je.

white circle

Telefoon
0852733490 

Enter

Adres
Vonderweg 46a
7468 DC Enter

white circle

Linkedin
@datadone

white circle

Facebook
@datadone

Coordinates of this location not found