Meet team datadone

Onze data consultants en developers brengen jouw bedrijf verder. Ons team zorgt voor betrouwbare oplossingen op maat, zo haal jij alles uit data én development.

Van ondersteuning tot ontwikkeling

That’s team datadone

Het team van datadone bestaat uit ervaren data consultants en developers. Onze professionals zetten zich dagelijks in om bestaande diensten nog beter te maken én nieuwe applicaties te ontwikkelen. Zij stellen data op een snelle én betaalbare manier aan jou beschikbaar en zorgen ervoor dat deze data wordt omgezet naar inzichtelijke dashboards, specifiek afgestemd op jouw organisatie. Met datadone is BI binnen handbereik voor ieder bedrijf, klein of groot. Ontmoet onze specialisten en let’s get your datadone.

ondersteuning tot ontwikkeling

Hier staat team datadone bekend om

24 uur

Binnen 24 uur betrouwbare datasets, gerealiseerd met data van meerdere interne en externe bronnen. Datasets waar jij beslissingen op kunt baseren.

bedrijfsprocessen

Wij begrijpen jouw processen. Daardoor kunnen we actief meedenken om deze te optimaliseren. Ingewikkelde vraagstukken? Niets is te gek voor onze technische en data consultants.

Nieuwe ontwikkelingen

We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en delen deze kennis. Daarnaast werken we aan de ontwikkeling van nieuwe applicaties, specifiek voor onze klanten.

technische applicaties

De beste technische applicaties om processen te ondersteunen. Onze developers monitoren deze systemen en verrichten onderhoudswerkzaamheden. We adviseren over én bewaken nieuwe en bestaande implementaties.

Maak kennis met onze data specialisten
Ontdek waar hun kwaliteiten liggen

Dinand RotmanDinand Rotman

Dinand Rotman

Door mijn jarenlange ervaring binnen de ICT-wereld ben ik een besluitvaardig, analytisch en pragmatisch persoon. Mijn passie gaat uit naar dataconversies en datawarehouse ETL problematieken. Mijn motto: een dag zonder data is voor mij een dag niet geleefd.
Tim SmitTim Smit

Tim Smit

Boven is onder en onder is boven, want flexibiliteit is in mijn werk heel belangrijk. Ik bouw gericht informatiesystemen, die in elke situatie toepasbaar zijn. Ik vind het interessant om economische gevolgen van een beslissing, binnen een organisatie, terug te zien in data.
Thijs ZwiersThijs Zwiers

Thijs Zwiers

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Daarom wacht ik niet tot het misgaat, maar analyseer en verbeter ik actief. Mijn oplossend vermogen komt in mijn functie daarom goed van pas. De continue stroom aan innovaties zorgen ervoor dat ik kan blijven groeien.
Stjepan StanićStjepan Stanić

Stjepan Stanić

Gedreven door de passie voor data en nieuwe technologie, enabled Stjepan organisaties met slimme data oplossingen.

Maak kennis met onze developers
Ontdek waar hun kwaliteiten liggen

Arne BakkerArne Bakker

Arne Bakker

Eenvoudige oplossingen vinden voor uitdagende problemen, daar ligt mijn kracht. Met mijn kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT – gecombineerd met een scheut creativiteit – bied ik pragmatische oplossingen voor problemen. Bij klanten verbind ik informatie over mensen, processen en systemen om tot concrete verbeteringen te komen.
Florian GroenewegFlorian Groeneweg

Florian Groeneweg

Door mijn analytisch denkvermogen, mijn verschillende opleidingen en banen bekijk ik zaken vanuit verschillende perspectieven. Ik kan me goed inleven in de eindgebruiker en streef naar structurele oplossingen. Ik houd niet van té gestructureerd, ik houd niet van chaos, maar ik houd van gestructureerde chaos.
Herbert te LinteloHerbert te Lintelo

Herbert te Lintelo

Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam binnen de ICT-wereld. In mijn ogen is meegaan met de tijd, zorgen voor tevreden klanten, samen ontwikkelen en het neerzetten van een roadmap essentieel. Door altijd op de scheidslijn business, techniek en aansturing te zitten, ben ik het koppelstuk tussen de klant en implementatie.
Mark MeulekampMark Meulekamp

Mark Meulekamp

Na mijn studie Elektrotechniek heb ik bij bedrijven ervaringen opgedaan als ontwikkelaar. Door een goede architectuur zorg ik ervoor dat systemen op de juiste manier werken en bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Mijn werk voer ik uit met oog voor detail; dat is terug te zien bij mijn baan én in mijn vrije tijd waar ik graag meubels maak van hardhout.
Remco EdelenbosRemco Edelenbos

Remco Edelenbos

Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe een ‘simpele’ koppeling het proces van de klant flink kan upgraden. Ik krijg energie van het feit dat ik foutgevoelige handelingen tot een minimum kan beperken. De klant kan zich focussen op wat écht belangrijk is wanneer alle processen goed zijn ingericht en automatisch verlopen.

Datadone certificeringen

Doordat we met bedrijfs- en privacygevoelige data werken, is het voor ons vanzelfsprekend dat we dit op een veilige manier doen. Datadone garandeert dit door onze certificeringen en keurmerken.

ISO 27001 Certificering | Complete Informatiebeveiliging‎

ISO 27001-2017 RVA
Datadone cerificeringen

Nieuws en blogs van datadone

Zonder projectmanagement geen development

Zonder projectmanagement geen development

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.
Data trends voor 2021 die je niet mag missen

Data trends voor 2021 die je niet mag missen

Onze data consultants zetten data trends voor 2021 voor jou op een rij die je niet mag missen. Want ook…
Krijg betere stuurinformatie met een data warehouse

Krijg betere stuurinformatie met een data warehouse

Wanneer je over de juiste stuurinformatie beschikt, heb je beter inzicht in bedrijfsprestaties. Lees hier waarom een datawarehouse uitkomst biedt!

Kom met datadone in contact.
We drinken graag een kop koffie met je.

white circle

Telefoon
0852733490 

Enter

Adres
Vonderweg 46a
7468 DC Enter

white circle

Linkedin
@datadone

white circle

Facebook
@datadone