Kom team datadone versterken

Zorg jij er straks voor dat onze klanten alles uit hun data en development halen? Of je nou data consultant of developer wordt, realiseer oplossingen die onze klanten blijven verbluffen. Let’s get datadone. Klinkt goed, toch?

Werken bij datadone

Team datadone bestaat uit 8+ ervaren data consultants en developers. Wat bieden we jou?

Team datadone - werken bij

Alle vacatures

Medior/Senior Azure DevOps Ontwikkelaar (fulltime)

Medior/Senior Azure DevOps Ontwikkelaar (fulltime)

Ben jij onze nieuwe medior of senior Azure DevOps Ontwikkelaar? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone together.
Junior Azure DevOps Ontwikkelaar (fulltime)

Junior Azure DevOps Ontwikkelaar (fulltime)

Ben jij onze nieuwe junior Azure DevOps Ontwikkelaar? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone together.
Medior/Senior data engineer (32+ uur)

Medior/Senior data engineer (32+ uur)

Ben jij onze nieuwe medior of senior data engineer? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone together.
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie. Wie weet versterk jij binnenkort team datadone!

Dit zegt team datadone:

Dinand RotmanDinand Rotman

Dinand Rotman

Senior technisch consultant

Door mijn jarenlange ervaring binnen de ICT-wereld ben ik een besluitvaardig, analytisch en pragmatisch persoon. Mijn passie gaat uit naar dataconversies en datawarehouse ETL problematieken. Mijn motto: een dag zonder data is voor mij een dag niet geleefd.
Tim SmitTim Smit

Tim Smit

Supportmedewerker

Boven is onder en onder is boven, want flexibiliteit is in mijn werk heel belangrijk. Ik bouw gericht informatiesystemen, die in elke situatie toepasbaar zijn. Ik vind het interessant om economische gevolgen van een beslissing, binnen een organisatie, terug te zien in data.
Thijs ZwiersThijs Zwiers

Thijs Zwiers

ICT- en applicatiebeheerder

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Daarom wacht ik niet tot het misgaat, maar analyseer en verbeter ik actief. Mijn oplossend vermogen komt in mijn functie daarom goed van pas. De continue stroom aan innovaties zorgen ervoor dat ik kan blijven groeien.
Stjepan StanićStjepan Stanić

Stjepan Stanić

Technische consultant

Gedreven door de passie voor data en nieuwe technologie, enabled Stjepan organisaties met slimme data oplossingen.
Arne BakkerArne Bakker
Arne Bakker
Developer
Eenvoudige oplossingen vinden voor uitdagende problemen, daar ligt mijn kracht. Met mijn kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT – gecombineerd met een scheut creativiteit – bied ik pragmatische oplossingen voor problemen. Bij klanten verbind ik informatie over mensen, processen en systemen om tot concrete verbeteringen te komen.
Florian GroenewegFlorian Groeneweg
Florian Groeneweg
Developer
Door mijn analytisch denkvermogen, mijn verschillende opleidingen en banen bekijk ik zaken vanuit verschillende perspectieven. Ik kan me goed inleven in de eindgebruiker en streef naar structurele oplossingen. Ik houd niet van té gestructureerd, ik houd niet van chaos, maar ik houd van gestructureerde chaos.
Herbert te LinteloHerbert te Lintelo
Herbert te Lintelo
Developer
Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam binnen de ICT-wereld. In mijn ogen is meegaan met de tijd, zorgen voor tevreden klanten, samen ontwikkelen en het neerzetten van een roadmap essentieel. Door altijd op de scheidslijn business, techniek en aansturing te zitten, ben ik het koppelstuk tussen de klant en implementatie.
Mark MeulekampMark Meulekamp
Mark Meulekamp
Developer
Na mijn studie Elektrotechniek heb ik bij bedrijven ervaringen opgedaan als ontwikkelaar. Door een goede architectuur zorg ik ervoor dat systemen op de juiste manier werken en bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Mijn werk voer ik uit met oog voor detail; dat is terug te zien bij mijn baan én in mijn vrije tijd waar ik graag meubels maak van hardhout.
Remco EdelenbosRemco Edelenbos
Remco Edelenbos
Developer
Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoe een ‘simpele’ koppeling het proces van de klant flink kan upgraden. Ik krijg energie van het feit dat ik foutgevoelige handelingen tot een minimum kan beperken. De klant kan zich focussen op wat écht belangrijk is wanneer alle processen goed zijn ingericht en automatisch verlopen.