Kom team datadone versterken

Zorg jij er straks voor dat onze klanten alles uit hun data en development halen? Of je nou data consultant of developer wordt, realiseer oplossingen die onze klanten blijven verbluffen. Let’s get datadone. Klinkt goed, toch?

Werken bij datadone

Team datadone bestaat uit ervaren data consultants en developers. Wat bieden we jou?

BI Development

Alle vacatures

Junior/Medior Azure DevOps Front-end Ontwikkelaar

Junior/Medior Azure DevOps Front-end Ontwikkelaar

Ben jij onze nieuwe junior of medior Azure DevOps Front-end Ontwikkelaar? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone…
Medior/Senior Azure DevOps Ontwikkelaar

Medior/Senior Azure DevOps Ontwikkelaar

Ben jij onze nieuwe medior of senior Azure DevOps Ontwikkelaar? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone together.
Junior Azure DevOps Ontwikkelaar (fulltime)

Junior Azure DevOps Ontwikkelaar (fulltime)

Ben jij onze nieuwe junior Azure DevOps Ontwikkelaar? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone together.
Medior/Senior data engineer (32+ uur)

Medior/Senior data engineer (32+ uur)

Ben jij onze nieuwe medior of senior data engineer? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone together.
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie. Wie weet versterk jij binnenkort team datadone!

Waarom werken bij datadone nét even anders is?
Bekijk de video van onze hackathon 2021!

 

Dit zegt team datadone:

DinandDinand

Dinand Rotman

Senior technisch consultant

Door mijn jarenlange ervaring binnen de ICT-wereld ben ik een besluitvaardig, analytisch en pragmatisch persoon. Mijn passie gaat uit naar dataconversies en datawarehouse ETL problematieken. Mijn motto: een dag zonder data is voor mij een dag niet geleefd.
TimTim

Tim Smit

Technisch Consultant

Boven is onder en onder is boven, want flexibiliteit is in mijn werk heel belangrijk. Ik bouw gericht informatiesystemen, die in elke situatie toepasbaar zijn. Ik vind het interessant om economische gevolgen van een beslissing, binnen een organisatie, terug te zien in data.
ThijsThijs

Thijs Zwiers

ICT- en applicatiebeheerder

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Daarom wacht ik niet tot het misgaat, maar analyseer en verbeter ik actief. Mijn oplossend vermogen komt in mijn functie daarom goed van pas. De continue stroom aan innovaties zorgen ervoor dat ik kan blijven groeien.
Stjepan StanićStjepan Stanić

Stjepan Stanić

Data Engineer

Gedreven door de passie voor data en nieuwe technologie, enabled Stjepan organisaties met slimme data oplossingen.
ArneArne
Arne Bakker
Product Manager
Eenvoudige oplossingen vinden voor uitdagende problemen, daar ligt mijn kracht. Met mijn kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT – gecombineerd met een scheut creativiteit – bied ik pragmatische oplossingen voor problemen. Bij klanten verbind ik informatie over mensen, processen en systemen om tot concrete verbeteringen te komen.
HerbertHerbert
Herbert te Lintelo
Developer
Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam binnen de ICT-wereld. In mijn ogen is meegaan met de tijd, zorgen voor tevreden klanten, samen ontwikkelen en het neerzetten van een roadmap essentieel. Door altijd op de scheidslijn business, techniek en aansturing te zitten, ben ik het koppelstuk tussen de klant en implementatie.
MarkMark
Mark Meulekamp
Development Manager
Na mijn studie Elektrotechniek heb ik bij bedrijven ervaringen opgedaan als ontwikkelaar. Door een goede architectuur zorg ik ervoor dat systemen op de juiste manier werken en bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Mijn werk voer ik uit met oog voor detail; dat is terug te zien bij mijn baan én in mijn vrije tijd waar ik graag meubels maak van hardhout.
IngeInge

Inge Leemkuil - Lanting

Software Developer

Met meerdere jaren ervaring in de IT en een achtergrond in de psychologie, houd ik mij graag bezig met het ontwikkelen van klantgerichte software. Door mijn analytische blik en door te luisteren naar de wensen van de klant, ben ik gedreven om goede software te bouwen met jou als eindgebruiker als uitgangspunt.
emailicon
TomTom

Tom Klein Wassink

Business consultant

Als consultant ben ik ervan overtuigd dat de beste resultaten behaald worden door samen te werken. Door mee te bouwen aan gave rapportages en dashboards draag ik mijn steentje bij aan het succes van een onderneming. Ik deel mijn kennis van Power BI graag. Hiermee geef ik de klant handvaten om zelf ook gave rapportages en dashboards te bouwen.
SybrenSybren

Sybren Westerink

Directeur - Partner

In combinatie met een pragmatische en doelgerichte aanpak ben ik in staat om op korte termijn resultaten te boeken, wat al meerdere keren is bewezen. Met name word ik getriggerd door projecten waarvan anderen zeggen dat ze op inhoud of tijdlijn onmogelijk realiseerbaar zijn. Eerlijk en oprecht advies is wat er van mij verwacht kan worden.
NoelNoel

Noël Pepermans

Salesmanager - Partner

Mijn expertise ligt in het analyseren van de processen en daar het juiste advies bij te geven. Ben je op zoek naar iemand met kennis van processen, een tikje direct maar altijd op zoek naar het juiste advies en die tevens NEE durft te zeggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
JohanJohan

Johan van Dijke

Software developer

In mijn ogen is niets onmogelijk. Ik zoek altijd de vraag achter de vraag, zo maak ik wat een klant écht wil en niet simpelweg wat iemand vraagt. Ik krijg veel energie van het bedenken van nieuwe, generieke software- of service-oplossingen. In mijn werk behoud ik graag het totaaloverzicht.