Kom team datadone versterken

Zorg jij er straks voor dat onze klanten alles uit hun data en development halen? Of je nou data consultant of developer wordt, realiseer oplossingen die onze klanten blijven verbluffen. Let’s get datadone. Klinkt goed, toch?

Werken bij datadone

Team datadone bestaat uit ervaren data consultants en developers. Wat bieden we jou?

Geschikt voor iedere BI tool

Alle vacatures

Business intelligence consultant

Business intelligence consultant

Heb je affiniteit met data en business intelligence tools? Kun jij van ruwe data chocolade maken? Zie jij organisatievraagstukken als…
Junior/Medior Azure DevOps Front-end Ontwikkelaar

Junior/Medior Azure DevOps Front-end Ontwikkelaar

Ben jij onze nieuwe junior of medior Azure DevOps Front-end Ontwikkelaar? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone…
Medior/Senior Azure DevOps Ontwikkelaar

Medior/Senior Azure DevOps Ontwikkelaar

Ben jij onze nieuwe medior of senior Azure DevOps Ontwikkelaar? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone together.
Junior Azure DevOps Ontwikkelaar (fulltime)

Junior Azure DevOps Ontwikkelaar (fulltime)

Ben jij onze nieuwe junior Azure DevOps Ontwikkelaar? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone together.
Medior/Senior data engineer (32+ uur)

Medior/Senior data engineer (32+ uur)

Ben jij onze nieuwe medior of senior data engineer? Bekijk onze vacature en solliciteer direct. Let’s get datadone together.
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie. Wie weet versterk jij binnenkort team datadone!

Waarom werken bij datadone nét even anders is?
Bekijk de video van onze hackathon 2021!

 

Dit zegt team datadone:

DinandDinand

Dinand Rotman

Senior technisch consultant

Door mijn jarenlange ervaring binnen de ICT-wereld ben ik een besluitvaardig, analytisch en pragmatisch persoon. Mijn passie gaat uit naar dataconversies en datawarehouse ETL problematieken. Mijn motto: een dag zonder data is voor mij een dag niet geleefd.
TimTim

Tim Smit

Technisch Consultant

Boven is onder en onder is boven, want flexibiliteit is in mijn werk heel belangrijk. Ik bouw gericht informatiesystemen, die in elke situatie toepasbaar zijn. Ik vind het interessant om economische gevolgen van een beslissing, binnen een organisatie, terug te zien in data.
ThijsThijs

Thijs Zwiers

ICT- en applicatiebeheerder

Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Daarom wacht ik niet tot het misgaat, maar analyseer en verbeter ik actief. Mijn oplossend vermogen komt in mijn functie daarom goed van pas. De continue stroom aan innovaties zorgen ervoor dat ik kan blijven groeien.
Stjepan StanićStjepan Stanić

Stjepan Stanić

Data Engineer

Gedreven door de passie voor data en nieuwe technologie, enabled Stjepan organisaties met slimme data oplossingen.
ArneArne
Arne Bakker
Product Manager
Eenvoudige oplossingen vinden voor uitdagende problemen, daar ligt mijn kracht. Met mijn kennis van zowel bedrijfsprocessen als IT – gecombineerd met een scheut creativiteit – bied ik pragmatische oplossingen voor problemen. Bij klanten verbind ik informatie over mensen, processen en systemen om tot concrete verbeteringen te komen.
HerbertHerbert
Herbert te Lintelo
Developer
Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam binnen de ICT-wereld. In mijn ogen is meegaan met de tijd, zorgen voor tevreden klanten, samen ontwikkelen en het neerzetten van een roadmap essentieel. Door altijd op de scheidslijn business, techniek en aansturing te zitten, ben ik het koppelstuk tussen de klant en implementatie.
MarkMark
Mark Meulekamp
Development Manager
Na mijn studie Elektrotechniek heb ik bij bedrijven ervaringen opgedaan als ontwikkelaar. Door een goede architectuur zorg ik ervoor dat systemen op de juiste manier werken en bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Mijn werk voer ik uit met oog voor detail; dat is terug te zien bij mijn baan én in mijn vrije tijd waar ik graag meubels maak van hardhout.
TomTom

Tom Klein Wassink

Business consultant

Als consultant ben ik ervan overtuigd dat de beste resultaten behaald worden door samen te werken. Door mee te bouwen aan gave rapportages en dashboards draag ik mijn steentje bij aan het succes van een onderneming. Ik deel mijn kennis van Power BI graag. Hiermee geef ik de klant handvaten om zelf ook gave rapportages en dashboards te bouwen.
SybrenSybren

Sybren Westerink

Directeur - Partner

In combinatie met een pragmatische en doelgerichte aanpak ben ik in staat om op korte termijn resultaten te boeken, wat al meerdere keren is bewezen. Met name word ik getriggerd door projecten waarvan anderen zeggen dat ze op inhoud of tijdlijn onmogelijk realiseerbaar zijn. Eerlijk en oprecht advies is wat er van mij verwacht kan worden.
NoelNoel

Noël Pepermans

Salesmanager - Partner

Mijn expertise ligt in het analyseren van de processen en daar het juiste advies bij te geven. Ben je op zoek naar iemand met kennis van processen, een tikje direct maar altijd op zoek naar het juiste advies en die tevens NEE durft te zeggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
JohanJohan

Johan van Dijke

Software developer

In mijn ogen is niets onmogelijk. Ik zoek altijd de vraag achter de vraag, zo maak ik wat een klant écht wil en niet simpelweg wat iemand vraagt. Ik krijg veel energie van het bedenken van nieuwe, generieke software- of service-oplossingen. In mijn werk behoud ik graag het totaaloverzicht.
RenateRenate

Renate van Lingen - Altena

Data engineer

Als echte perfectionist ben ik proactief én zet ik graag mijn tanden in een grote uitdaging. Het liefst heb ik het antwoord al voordat een klant de vraag stelt. Ik ben ervan overtuigd dat je altijd goed naar jezelf moet luisteren, zo ga je jezelf nooit voorbij. Je kunt me trouwens wakker maken voor mijn gezin en sushi. 😉
datadone Rutger Johanninkdatadone Rutger Johannink

Rutger Johannink

Data Engineer

Door mijn bedrijfskundige achtergrond, samen met mijn interesse voor data en informatie, kan ik goed de commerciële belangen linken met de technische mogelijkheden. Duidelijkheid creëren is hierbij essentieel. Mijn passie voor sport en de drang om mezelf te blijven ontwikkelen, probeer ik ook in mijn werk te laten terugkeren!
Mehmet datadoneMehmet datadone

Mehmet Ergün

Manager Business Development

"Data helpt bij het bieden van inzichten. Mensen weten vaak niet wat ze willen of moeten weten. Hierbij moet ik ook altijd denken aan een bekende quote van de filosoof Socrates: “Als er iets is wat ik weet, is het dat ik niets weet.” Dit geldt ook voor data. Het is veel belangrijker om voortdurend te leren, vragen te stellen en te groeien! En data speelt daar een erg belangrijke rol in.”